Butikken

fasade

I vår butikk i Tollbugata 19 i Oslo sentrum kan du se hele vårt utvalg av sigarer, pipetobakk og tilhørende utsyr. Sammen med en av våre sigarkyndige i butikken skal vi hjelpe deg å finne akkurat det du søker. Skal det være bryllup, festlig anledning eller bare en koselig stund hjemme på terrassen? Vi finner en sigar for deg!

Vi er offisiell importør av Havana-sigarer og vi er eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. Sortimentet vårt inneholder alt fra milde til skikkelig sterke sigarer, prisvinnere, skjulte skatter og historiske merker. Har vi ikke akkurat det du søker etter finner vi et godt alternativ sammen.

Vanlige åpningstider

Mandag-tirsdag 11-17
Onsdag 11-19
Torsdag-fredag 11-17
Lørdag 11-16

Våre lokaler ligger i en av Oslos eldste bygårder og er datert til 1687 . Dette sjarmerende murbygget står seg ut som et lavt bygg med kun tre etasjer i en gate som ellers er fylt med høye og store bygg. Den gamle stilen og historien rundt bygget gir vår sigarbutikk et ekstra koselig preg. Mer historisk informasjon om dette gamle bygget kan leses på plaketten montert på framsiden ved inngangspartiet til butikken.

Kom innom for en hyggelig handel!