Arrangement i mars

Vi i Augusto Cigars har jevnlige sigarsmakinger i Oslo og i mars inviterer vi til en litt spesiell kveld. Den 15.mars på Dr.Jekyll's Pub i Oslo blir det nemlig besøk fra sigarprodusenten "1502"! Peter Gaudenzi er den europeiske representanten for sigarmerket "1502" og sammen med oss skal han introdusere disse sigarene her i Norge.

"1502" er vårt nyeste sigarmerke som vi fikk inn rett før jul. Sigarene er produsert i Nicaragua og de feiret nettopp sitt 10-årsjubileum som produsent. Enrique Sanchez, mannen bak 1502, er født og oppvokst på Nicarauga og samarbeider med Plasencia Cigars og AJ Fernandez for produksjonen av disse særegne sigarene. I vår nettbutikk er det allerede mulig å kjøpe sigarene fra 1502. Les mer om sigarene her.

15.mars kl.19:00 på Dr.Jekyll's Pub i Oslo blir det dermed en introduksjon av merket samt en lineup med drikke vi tar til sigaren! Vi smaker på sigaren "1502 Ruby Robusto" denne kvelden. Billetten koster 425kr og inneholder én sigar og 4 drikke enheter.

Våre arrangementer i samarbeid med Dr.Jekyll's er svært populære og forrige smaking i februar var faktisk utsolgt! Det er begrenset med plasser, vi anbefaler derfor at dere kjøper billett på forhånd for å sikre plass til denne hyggelige kvelden.

Sted: Dr.Jekyll's Pub
Adresse: Klingenberggata 4, 0161 Oslo
Klokkeslett: 19:00

Billetter kjøpes på forhånd her: https://jekylls.no/event/sigar-brennevinsmaking-med-1502-augusto-cigars/

Håper vi sees på Jekyll's!

Smaking på Jekyll's 9.februar

Sigarsmaking 9.februar på Dr.Jekylls Pub. Utsolgt med 34 deltagere!

Relaterte innlegg