Julegavesesong!

Julegavepakker

Julegavepakke AugustoInn mot julesesongen har vi i Augusto Cigars gleden av å tilby et svært variert utvalg av håndrullede sigarer, pipetobakk og alt utstyr som skulle behøves for å nyte julen. Julegavesesongen er i full anmarsj og vi har gjort denne jobben litt enklere for kundene våre. Vi har nemlig satt sammen tre julegavepakker som alle er fylt med et spennende utvalg for sigarinteresserte. Pakkene inkluderer selvsagt en fuktighetspakke slik at sigarene holder seg friske og fine frem til jul!

Les mer om utvalget i hver julegavepakke her: Julegavepakker hos Augusto Cigars.

Cuba

Vi har også fått tak i noen spesielle sigarer fra Cuba nå før jul, men kun i et svært begrenset opplag! Vi har gleden av å kunne tilby:

  • Trinidad Reyes
  • Trinidad Fundadores
  • Romeo Y Julieta Linéa de Oro Dianas
  • Romeo Y Julieta Linéa de Oro Nobles

I tillegg har vi fått påfyll av Cohiba, Montecristo, Partagas og Romeo y Julieta. Sjekk ut vår nettbutikk for priser og tilgjengelighet på nettbutikken: kubanske sigarer.

Overraskelse

Vi har enda en spennende overraskelse på lur før julen inntreffer. Om kort tid vil vi kunne introdusere et helt nytt merke på det norske markedet og vi gleder oss til at dere kan bli kjent med dette! Foreløpig gir vi kun en liten ledetråd før selve avsløringen: Hvilket år oppdaget Christopher Columbus Nicaragua?

Alle vi i Augusto ønsker våre kunder en fin førjulstid!

Relaterte innlegg