Butikken er stengt ut januar p.g.a. COVID-19

Vi må dessverre holde stengt fra lørdag 23. januar kl 12 til og med lørdag 30. januar, i henhold til nye smitteverntiltak pålagt av myndighetene i forbindelse med COVID-19. Vi håper å kunne åpne igjen mandag 1. februar, men dette avhenger selvsagt av hva myndighetene pålegger næringslivet, og vi vil følge de offisielle retningslinjene. Dette gjelder den fysiske butikken i Oslo sentrum, hvor vi ikke kan slippe inn kunder i denne perioden.

Nettbutikken vil imidlertid fortsatt være åpen som vanlig, og vi vil behandle bestillinger de fleste dagene i uken. Når det gjelder utsending av varer, regner vi med at Posten vil opprettholde sine tjenester, men det er ikke noe vi kan garantere. Følg med på offisiell kommunikasjon om COVID-19, eller kontakt oss på netstore@augusto.no, telefon 22420503 eller på Facebook hvis du har spørsmål om bestilling, levering eller henting av varer.

Relaterte innlegg