Humidorer fra Adorini

Humidorene fra tyske Adorini er uten tvil de humidorene på markedet som gir mest kvalitet for pengene. Dette er håndlagede kvalitetshumdorer med en finish og kvalitet man ikke vil finne i nærheten av blandt andre produsenter med mindre man dobler eller tredobler prisen. Adorini lager humidorer i alle størrelser, fra små reisehumidorer til store sigarskap som tar flere tusen sigarer.

Augusto Cigars er norsk importør av Adorini, og vi har flere års erfaring med disse humidorene. Hos oss kan du være trygg på at du får en kvalitetshumidor som fungerer i norske forhold, og vi er svært behjelpelig med alt man måtte ha av spørsmål eller behov i både før og etter kjøp. Alle humidorene har livstidsgaranti, og vi har aldri hatt en eneste reklamasjon på disse, noe som rett og slett er imponerende.

Vi lagerfører de aller fleste av Adorinis humidorer, og hvis noen er bestillingsvare er dette spesifisert i produktbeskrivelsen i nettbutikken.

Augusto Cigars har solgt humidorer i Norge siden 1998, og vi begynner å få god erfaring med hva som fungerer godt i Norge. Vi har et spesielt tørt klima om vinteren, og rimelige Kina-humidorer gir ikke sigarene de stabile forholdene de trenger og krever alt for mye ettersyn. Vi blir ofte kontaktet av personer med spørsmål om hvorfor humidoren deres ikke fungerer ordentlig, og i nesten alle tilfellene er det snakk om humidorer av dårlig kvalitet som ikke er laget med tanke på et nordisk klima.

Vi oppdaget Adorini i 2008, da selskapet var helt i startfasen. Humidorene de hadde fra starten av, var virkelig gode. Vi fikk tilsendt noen til test, og ble forbløffet over at de kunne levere humidorer med denne kvaliteten såpass rimelig. Alle humidorene er laget av høykvalitets MDF (en blanding av lim og trespon som alle kvalitetshumidorer lages av. Materialet er tung, og veldig "dødt", så det er perfekt til dette formålet. Billige humidorer er som regel laget av spon....) og finert med ekte spansk sedertre innvendig. Alle sigarrøykere som har kjent vekten av en kvalitetshumidor, og følelsen når man åpner og lukker lokket, vet hva slags følelse slike produkter gir. Utvendig er Adorinihumidorene moderne og klassiske samtidig i våre øyne, og finishen er alltid av ypperste klasse.

På grunn av denne kombinasjonen av pris og kvalitet, og det store antallet størrelser og finisher som er tilgjengelig, selger vi nesten utelukkende humidorer fra Adorini nå, rett og slett fordi våre kunder vil ha disse fremfor andre merker.

Det er en del lekre detaljer som er felles for Adorinis humidorer. Innvendig har lokket en skjult magnet, slik at hygrometeret og fuktighetselementet henger på et "usynlig" feste. Dette er en svært god løsning; man kan flytte rundt på disse som man vil, og man unngår det som alltid skjer med den rimeligere og enklere løsningen å bruke en magnet som er festet med dobbeltsidig tape - den løsner. Humidorene har også et smart rillesystem inni, som tjener to formål: For det første forbedrer det luftsirkulasjonen rundt sigarene, og for det andre muliggjør det nærmest uendelige variasjonsmuligheter for de spesielle rom-delerne som følger med alle humidorene.

Hygrometrene som følger med er "ekte" analoge hygrometre som benytter hår til målingen - den eneste løsningen som egentlig fungerer godt for analoge målere. Fuktighetselementene bruker ikke en svamp, men krystaller av "beads"-type, som automatisk regulerer hvor mye fuktighet de utskiller, og holder mye vann.

Adorini utvider stadig utvalget, og vi tilbyr til enhver tid alle humidorene de lager. Ta gjerne kontakt med oss på netstore@augusto.no eller tlf. 22 42 05 03 ved spørsmål om humidorkjøp, vi vil gjerne kunne tilby våre nettkunder samme mulighet til å få råd og tips som kundene våre i forretningen i Oslo.

Relaterte innlegg